Rólunk

Szabó Gábor vagyok.
Nyíregyházán az EgészségStart Természetgyógyászati és Mozgásterápiás Rendelőben kezelek, mindemellett Budapesten és Kelet-Magyarország nagyvárosaiban, valamint online tartok egészségügyi- és ismeretterjesztő továbbképzéseket, előadásokat.

Szolgáltatásom 869001 Egyéb egészségügyi tevékenység (kivéve orvosok, fogorvosok)

Működési nyilvántartási szám: 197669 (ellenőrizhető az országos adatbázisban: https://kereso.enkk.hu/index.php)

ÁNTSZ Egészségügyi szolgáltatói azonosító: 523572 (ellenőrizhető az országos adatbázisban: https://www.antsz.hu/euszolg)

Felnőttképzési tevékenységem nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000313.

Online tanácsadással is állok rendelkezésre azokban az esetekben, amikor nincs szükség személyes konktaktusra.

Célom, hogy - a megszerzett tudással és tapasztalattal - hozzásegítsem vendégeimet és tanítványaimat egy egészségesebb életvitelhez.

Természetgyógyászati szemléletmódomban a Hagyományos Kínai Orvoslás állapotfelmérő eszközeivel (kikérdezés, arcdiagnosztika, nyelvdiagnosztika, stb.) és kezelési módszereivel (testakupresszúra, fülakupresszúra, kínai masszázs, köpölyözés, moxaterápia), valamint a fülakupunktúrás addiktológia adta lehetőségekkel állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

Mozgásterapeutaként előszeretettel használom a BackScan 3D-s gerincanalizáció során kapott eredményeket, melyek kiértékelésével hatékony, komplex terv állítható össze az adott problémák kezeléséhez. Mozgásterápiás kezeléseimet a gyógymasszázs, az FDM (Fascia Distorsios Modell) terápia, a Flossing, a Kinesiotape és a lágylézer-, és mágnesterápia ötvözésére alapozom.

Hormonegyensúly terapeutaként a női cikluszavarok, hormonális anyagcsereproblémák, valamint a párokat egyre nagyobb arányban érintő meddőségi problémák kezelésében segítek személyes konzultáció, és - legyőzve a távolság miatti korlátokat - megye- és országhatáron átívelő online tanácsadás formájában is.