Rólunk

Szabó Gábor vagyok, az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) alapnyilvántartásában bejegyzett, működési engedéllyel rendelkező természetgyógyász (akupresszőr, fülakupunktúrás addiktológus) és gyógymasszőr.
Egészségügyi szakdolgozói működési nyilvántartási számom: 197669
Nyíregyházán tevékenykedem, mindemellett Budapesten és Kelet-Magyarország nagyvárosaiban, valamint online tartok egészségügyi- és ismeretterjesztő továbbképzéseket, előadásokat.
Felnőttképzési tevékenységem nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000313.

Online tanácsadással is állok rendelkezésre azokban az esetekben, amikor nincs szükség személyes konktaktusra.

Célom, hogy - a megszerzett tudással és tapasztalattal - hozzásegítsem pácienseimet és tanítványaimat egy egészségesebb életvitelhez.

Természetgyógyászként a Hagyományos Kínai Orvoslás állapotfelmérő eszközeivel (kikérdezés, arcdiagnosztika, nyelvdiagnosztika, stb.) és kezelési módszereivel (testakupresszúra, fülakupresszúra, kínai masszázs, köpölyözés, moxaterápia), valamint a fülakupunktúrás addiktológia adta lehetőségekkel állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

Mozgásterapeutaként előszeretettel használom a BackScan 3D-s gerincanalizáció során kapott eredményeket, melyek kiértékelésével hatékony, komplex terv állítható össze az adott problémák kezeléséhez. Mozgásterápiás kezeléseimet a gyógymasszázs, az FDM (Fascia Distorsios Modell) terápia, a Flossing, a Kinesiotape és a lágylézer-terápia ötvözésére alapozom.

Hormonegyensúly terapeutaként a női cikluszavarok, hormonális anyagcsereproblémák, valamint a párokat egyre nagyobb arányban érintő meddőségi problémák kezelésében segítek személyes konzultáció, és - legyőzve a távolság miatti korlátokat - megye- és országhatáron átívelő online tanácsadás formájában is.